Sessies & studio

Zoek je een veelzijdige / allround drummer voor Studio sessie, projecten of Live optredens?

Waarom mail je dan niet gewoon even?

Sessies

Bij jamsessies is er vaak een keur aan gitaristen en zangers, maar met name de ritmesectie is ondervertegenwoordigd. Sowieso is het voor een sessie prettig om een drummer en bassist te hebben die op elkaar zijn ingespeeld en garant kunnen staan voor een solide basis van de nummers. Mijn ervaring met verschillende muzikanten en muziekstromingen en mijn opleiding aan de Fontys Rockacademie leveren het bewijs van mijn veelzijdigheid, dus neem hiervoor gerust contact met me op. Of check eerst de filmpjes en vorm zelf je mening!

Drumsessies en drumstudio

Studio

Studiotijd is duur. Dus efficiency staat bij opnames hoog in het vaandel bij de meeste muzikanten. Ik heb in de studio gezeten voor singer-songwriters die nog geen vaste band hadden en voor hen de drums ingespeeld die zij geschreven hadden. Vaak kan ik ook met mijn suggesties nog iets toevoegen.

Maar ook voor bands die wel een drummer hebben ben ik beschikbaar. Als de drummer van de band niet zoveel studio-ervaring heeft, kan het een prijzige aangelegenheid worden om de opnames goed te maken. In samenspraak met de eigen drummer kan ik de nummers snel voor de band inspelen zodat er nog voldoende tijd overblijft voor de overige instrumenten, vocalen en het afmixen. Doordat de eigen drummer volledig betrokken blijft bij het project is het voor hem/haar toch een leerzame ervaring.

Meer informatie?

Voor informatie over de tarieven of over hulp bij het aanschaffen van een instrument, bel of mail me gerust! Ook is het mogelijk een proefles te plannen; deze is geheel vrijblijvend en gratis! Voor meer info stuur me gerust even een mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.