Gratis proefles

Wat leuk dat je een proefles wil plannen. Op deze pagina kun je in een paar stappen een afspraak met me maken. Ik zorg in de onderstaande agenda voor een aantal vrije momenten tijdens mijn werkweek. Bij het invullen kun je zelf kijken welke dag/tijd het beste uitkomt. Op moment van plannen krijg je een mail ter bevestiging. Na het maken van de afspraak zal ik contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. Vul ook even je gegevens in zodat ik altijd even contact kan opnemen mocht het nodig zijn. Tot snel!

Plan online je gratis proefles

Wanneer je gebruik maakt van een tablet of mobiele telefoon hou dan de gewenste tijd even ingedrukt om de afspraak in te plannen.

  

Meer informatie?

Wil je eens bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Heb je een vraag die niet op de site beantwoord wordt, neem dan snel contact met me op:

Stuur een bericht

Meer informatie?

Wil je eens bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Heb je een vraag die niet op de site beantwoord wordt, neem dan snel contact met me op:

Stuur een bericht