Drumles

Wat leuk dat je interesse hebt in drumles!!

Ik vind het geweldig dat ik mijn liefde voor drummen mag overbrengen!!

Heb je nog nooit gedrumd? Of heb je al wat ervaring, misschien drum je al in een band en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Ik wil je hier graag bij helpen. Door de afwisseling van oefeningen en het meespelen met je favoriete muziek blijven de lessen naast leerzaam ook erg leuk. Alles wat voor een drummer belangrijk is komt in mijn lessen aan bod: slagtechnieken, timing, fills, grooves en tempovast zijn etc.

In mijn drumstudio is alles aanwezig om leerlingen zo optimaal mogelijk les te geven , zoals de mogelijkheid om de drums op te nemen zodat je terug kunt luisteren wat je gespeeld hebt. Dit is leerzaam en goed voor je ontwikkeling.

Drumles Heumen

Locatie

De drumschool bevindt zich op de Batavierenstraat 17 in Heumen. Vlak bij de A73 afrit Malden. Centraal gelegen tussen Nijmegen en Cuijk. In deze professioneel geïsoleerde lesruimte geef ik met veel plezier les en is alles aanwezig om de leerlingen optimaal les te kunnen geven.

Lestijden

Lestijden en lesdagen gaan altijd in overleg met leerling en ouders. De meeste leerlingen hebben 1 maal in de week les op een vaste dag en tijd. Tijdens de les zit de leerling alleen met mij, dit zorgt voor een goede concentratie en maximale aandacht. De lessen zijn 30 minuten lang en maximaal uit te breiden tot 60 minuten. Mochten er qua lestijden andere wensen zijn (zoals eenmaal per 2 weken bijvoorbeeld) dan kan dat natuurlijk in overleg. De vaste dagen en tijdstippen worden in overleg met de leerling gepland.
Tijdens de schoolvakanties ( regio zuid ) zijn er geen drumlessen.

Tarieven

Leerlingen tot 21 jaar, wekelijks 30 minuten les €950,- per schooljaar 38 lessen
Leerlingen tot 21 jaar, wekelijks 30 minuten les €475,- per half schooljaar 19 lessen

Leerlingen vanaf 21 jaar, wekelijks 30 minuten les €950,- + 21% btw = € 1149,50per schooljaar 38 lessen

Leerlingen vanaf 21 jaar, wekelijks 30 minuten les €475 + 21% btw= €574,75 per half schooljaar 19 lessen.

10 rittenkaart €250,- (ex 21% btw voor leerlingen ouder dan 21 jaar)

Een losse les van 60 minuten €55,- (ex 21% btw voor leerlingen ouder dan 21 jaar)

 

Cadeaubon

Vind je het leuk om iemand een drumles cadeau te geven?
Ik kan een cadeaubon naar je mailen.
Je kunt de cadeaubon ook via de webshop bestellen.
Mocht je andere wensen hebben laat het mij dan even weten!

Meer informatie?

Voor meer informatie over de tarieven, lestijden of eventueel hulp bij de aanschaf van een drumstel neem gerust contact met me op via dit contactformulier