Biografie

Op mijn 5e jaar begon het allemaal, toen had ik voor het eerst een paar stokken in mijn handen. Ik was meteen verslaafd.

Na mijn opleiding aan de Meander in Cuijk, waar ik 13 jaar les heb gehad van Theo Piepenbrock en daar diploma’s A, B, C en D heb behaald, ben ik gaan spelen in verschillende bands. Mijn grote inspiraties, zijn werelddrummers als Steve Gadd, Jeff Pocaro en Vinnie Colaiuta, maar ook drummers van nu zoals Chris Coleman, Benny Greb en Jim Riley.

Op mijn 21e begon ik mijn studie aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. Daar kreeg ik les van drumhelden Rene Creemers, Hans van den Hurk en Arthur Lijten. Ik kwam daar in contact met enorm veel begaafde muzikanten en deed veel speelervaring op.

Ik heb gespeeld bij Tres Locos , Felipe en singer songwriter Liesbet Scholte. Als invaldrummer heb ik daarnaast nog gewerkt bij o.a. Eighty-Eight, Glamourama, The Fellas, STOOT, De Heeren van Aemstel, Glance, Hippe Gasten, Caramel en Millstreet. In 2004 werd ik gevraagd om te komen drummen bij de coverband the Nighttrain, waar ik nog steeds speel, ook ben ik vaak onderweg met SOUL! en met mijn eigen bands MOVE_-IT en Back to Basic. Ook ben ik graag met verschillende mensen liedjes aan het schrijven, wat ik heel inspirerend vind.

Vanaf 2000 geef ik al drumles, in het begin veel voor muziekverenigingen zoals Harmonie Meer Vreugd in Gassel en Harmonie Eendracht in Escharen. Ook werd ik gevraagd om les te geven voor Harmonie Erica in Mook, Fanfare Sint Caecilia in Middelaar en Harmonie St. Caecilia uit Made. Toen ik het steeds drukker kreeg met mijn eigen drumschool heb ik helaas moeten stoppen met werken voor de verenigingen en ben ik mijn eigen drumschool gaan uitbreiden. Sinds 2012 heb ik mijn eigen lesruimte gekregen op een industrieterrein in Malden om daarna in 2015 mijn studio/lesruimte aan huis te kunnen realiseren.

Meer informatie?

Bekijk mijn muzikale CV (pdf)

Muzikaal CV

Meer informatie?

Bekijk mijn muzikale CV (pdf)

Muzikaal CV